Un any després de la seva posada en marxa, el Club Girona Cultura ja compta amb prop de 6.000 socis. El 15 de desembre del 2014 es va presentar aquesta iniciativa, a través de la qual l'Ajuntament de Girona fa una aposta decidida per apropar la cultura a la ciutadania, tant als usuaris fidels com als nous públics. El Club ha permès també, en tan sols dotze mesos, oferir avantatges i descomptes destacats en propostes culturals d'arreu del territori, així com programar activitats exclusives per als membres del Club.

Gran part d'aquests beneficis i activitats es poden trobar a la guia del Club Girona Cultura, de la qual s'acaba de publicar l'edició de gener-juny del 2016. Aquesta publicació recull un total de 440 activitats que tindran lloc a la ciutat durant el primer semestre d'any i que engloben propostes de totes les disciplines artístiques, malgrat que la música (26,6% de les activitats) i les arts escèniques (16,14% de les activitats) són les predominants. També cal destacar, en la línia d'apropar la cultura a nous públics, les més de cent activitats infantils i familiars adreçades als més joves de la família.

Una trobada amb artistes abans dels seus concerts a l'Auditori, com Bebe, Malú, Naturally 7 o The Stanley Clarke Band; una visita al taller de l'artista Josep Martí-Sabé a Santa Coloma de Farners; un assaig obert del concert La passió segons sant Joan, a càrrec de l'Orquestra Barroca Catalana, o petits tallers de dibuix i tècniques de ceràmica són algunes de les activitats exclusives per als socis.