El Club Girona Cultura ja compta amb prop de 6.000 socis

La guia d'activitats de gener a juny ja es troba
disponible als equipaments municipals de la ciutat

06.01.2016 | 00:00

Un any després de la seva posada en marxa, el Club Girona Cultura ja compta amb prop de 6.000 socis. El 15 de desembre del 2014 es va presentar aquesta iniciativa, a través de la qual l'Ajuntament de Girona fa una aposta decidida per apropar la cultura a la ciutadania, tant als usuaris fidels com als nous públics. El Club ha permès també, en tan sols dotze mesos, oferir avantatges i descomptes destacats en propostes culturals d'arreu del territori, així com programar activitats exclusives per als membres del Club.
Gran part d'aquests beneficis i activitats es poden trobar a la guia del Club Girona Cultura, de la qual s'acaba de publicar l'edició de gener-juny del 2016. Aquesta publicació recull un total de 440 activitats que tindran lloc a la ciutat durant el primer semestre d'any i que engloben propostes de totes les disciplines artístiques, malgrat que la música (26,6% de les activitats) i les arts escèniques (16,14% de les activitats) són les predominants. També cal destacar, en la línia d'apropar la cultura a nous públics, les més de cent activitats infantils i familiars adreçades als més joves de la família.
Una trobada amb artistes abans dels seus concerts a l'Auditori, com Bebe, Malú, Naturally 7 o The Stanley Clarke Band; una visita al taller de l'artista Josep Martí-Sabé a Santa Coloma de Farners; un assaig obert del concert La passió segons sant Joan, a càrrec de l'Orquestra Barroca Catalana, o petits tallers de dibuix i tècniques de ceràmica són algunes de les activitats exclusives per als socis.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema