El col·lectiu literari Lletraminúscula de Blanes ha organitzat per dilluns dia 11 una lectura poètica dedicada al nordamericà Walter Walt Whitman (1819 - 1892), considerat un dels poetes més influents nascuts als Estats Units.

Ramon Freixenet, impulsor d'aquesta iniciativa ciutadana, ha anunciat que una trentena de blanecs participaran a l'acte de lectura pública, que estarà dedicat al llibre Fulles d'herba (publicat per Edicions de 1984), en una traducció de Jaume C. Pons Alorda.

L'acte, que es farà dilluns a les 20.15 hores a la sala de plens de l'Ajuntament, tindrà com a presentadors Montserrat Soliva i Joan Sureda.

Han confirmat la seva participació a l'acte de lectura reivindicativa de l'obra de Whitman: Lluís Amat, Nuria Baldrich, Paquita Bas, Roser Bitlloch, Pere Box, Antoni Creixell, Roser Divison, Mercè Domenech, Assumpta Duñó, Salvadora García, Joan L. Giralt, Pere Gual, Rosa M. Gusi, Miquel Lupiáñez, Antoni Mañach, Gloria Matas, Joana Muñoz, Robert Pujol, Joaquim Ribas, Aitor Roger, Julia Saura, Francesc Saura, Dolors Suris i Alicia Valls.