El cicle sobre la Girona de l'antiguitat comença amb «Els precedents ibèrics»

14.01.2016 | 07:18

El nou cicle de conferències sobre la Girona de l'Antiguitat, de la indigècia preromana a l'alta edat mitjana començarà avui (18:30h) a la Biblioteca Carles Rahola de la ciutat.
La primera de les conferències va a càrrec de Josep Burch i porta aquest títol: Abans de Girona1. Els precedents ibèrics de la Girona romana.
El cicle és possible gràcies a l'Institut d'Estudis Gironins, l'Ajuntament de Girona, el Museu d'Història de Girona, el Museu d'Arqueologia de Catalunya i la Biblioteca Carles Rahola.
El cicle posarà el seu punt i final el 19 de maig. Un total de 9 conferències en les que es tractaran temes com els inicis de la romanització, la plena romanitat o les arts del revestiment.
Entre els conferenciants hi participaran experts com Jordi Sagrera, Narcís Amich.
La segona conferència (28 de gener) anirà a càrrec de Marta Santos, sobre l'Efecte hel·lè: Emporion i Rhode. Joaquim Tremoleda (25 de febrer) parlarà sobre Les urbes (Emporiae, Gerunda, Auae, Calidae, Blandae), i Pere Castanyer (10 de març), sobre Viure al camp.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema