Brookly Beckham, el fill gran de l'exfutbolista i model britànic David Beckham, ha aixecat polèmica amb l'última instantània que ha publicat, amb els seus més de 5,8 milions de seguidors, al seu compte de la xarxa social Instagram. Brooklyn, de 16 anys, va compartir una imatge presa per la fotògrafa nord-americana Mary Ellen Mark el 1983 per a la revista LIFE Magazine d'un jove amb una pistola als carrers de Seattle. La instantània, en blanc i negre, que formava part de l'especial «Streets of the Lost», ja ha estat eliminada pel propi Brooklyn del seu perfil.

«Victòria, has vist això? No és el tipus de fotografies que hauries de publicar, Brooklyn», li va escriure un dels molts seguidors que consideraven que era una irresponsabilitat compartir una imatge així. «Escolta, Dave (David Beckham), has de tenir una xerrada seriosa amb el teu fill», va apuntar un altre fan. «T'estimo, Brooklyn, però això és trist. Dubto que la teva mare i el teu pare estiguin contents en veure això, ja que fan campanyes amb Unicef ??i Save the Children. Amor meu, esborra-ho, tots cometem errors», comentava una jove seguidora.

No obstant això, molts altres van elogiar la imatge i van demanar als crítics que s'informessin sobre el retrat abans de perseguir el jove. «Crec que la gent necessita buscar a Google el fotògraf abans de comentar. Aquí veuran que hi ha una gran història darrere de la foto», va escriure un dels seus defensors. «Molts de vosaltres critiqueu massa ràpid. Mary Ellen Mark és una fotògrafa increïble i aquest és el seu treball. No ha de ser castigat perquè és un amant de la fotografia», va publicar una fan.