El retorn dels Sopa de Cabra i la commemoració dels seus primers 30 anys d'història eren dues efemèrides que havien de celebrar-se com a grans esdeveniments. I el Gran Teatre del Liceu ha estat un escenari més que idoni per l'esperat concert d'aquest diumenge, emmarcat en el Suite Festival i que ja tenia des de feia setmanes les entrades exhaurides. El recital a Barcelona ha donat el tret de sortida de la gira de presentació de 'Cercles', el seu primer disc amb cançons noves des de feia gairebé 15 anys. Les diverses generacions de seguidors dels Sopa de Cabra que han omplert el Liceu han quedat entusiasmats, especialment quan han sonats 'clàssics' com 'Si et quedes amb mi'; 'Camins' o 'L'Empordà'.

Un dels moments esperats de la nit ha estat just a l'inici del recital quan un 'Bona nit malparits' per part de Gerard Quintana ha atret totes les mirades fins el fons del passadís central del pati de butaques del Liceu, on tot seguit han desfilat el mateix Quintana i la resta de membres de la banda: · Josep Thió, (guitarra i veu), Francesc 'Cuco' Lisicic (baix), Josep Bosch (bateria), Jaume 'Peck' Soler (guitarra) i Ricard Sohn, als teclats.

Després de fer referència a les "cares somrients" que inunda l'amfiteatre del Liceu i també als somriures del públic, Sopa de Cabra ha 'obert plaça' amb dos temes nous: 'Dolços plans' i 'Sense treva'. Els Sopa de Cabra no han dubtat a definir el seu nou àlbum, 'Cercles' com "un dels més importants" de la seva trajectòria i que combina, segons afirma la mateixa banda, "l'essència de Sopa" amb la "respiració del segle XXI". Des del seu llançament, 'Cercles' ha entrat setmana rere setmana a les llistes de vendes com el disc cantat en català més venut de l'estat espanyol en el darrer trimestre del 2015.

Entrades exhaurides a Girona, i actuacions a Llívia i Roses

La gira també ha despertat molta expectació, amb les entrades exhaurides en els recitals de Barcelona, Palma (29 de gener) i Girona (22 d'abril). Les properes actuacions confirmades de Sopa de Cabra seran a Lleida (6 de maig), Vila-Real (13 de maig), Llívia (18 de juny), Roses (23 de juliol) i Vilanova i la Geltrú (31 de juliol)