Magic Room porta la música i la poesia als centres cívics de Girona

21.01.2016 | 07:20
Àlex Nunes i Jaime Rodríguez presenten la programació.

En plena emergència d'una societat més participativa que opta per donar la iniciativa al carrer abans que a bancs i grans corporacions, es va presentar ahir a Girona la nova programació de l'Associació Cultural Magic Room de 2016 als centre cívics de la ciutat, en particular al del Barri Vell i Mercadal, Pla de Palau i Santa Eugènia (Can Ninetes).
Àlex Nunes i Jaime Rodríguez, de la junta directiva de l'entitat, van assegurar que la seva és una proposta de cultura «contemporània urbana i oberta, enfocada a la gent del barri, que prioritza la creació per part de la ciutadania, i que aprofita les condicions ofertes pels centres cívics per mostrar les noves veus d'artistes joves i emergents, sempre gratuïtament».
Cal aclarir que la gratuïtat és per a l'espectador, que no ha de pagar entrada; en canvi els artistes cobren en tots els casos, excepte si renuncien a la remuneració.
Nunes i Rodríguez van destacar la presència de la pianista Meritxell Brugué el proper 5 d'abril al Centre Cívic de Palau, on es duu a terme el cicle Música per a Tothom (MPAT). L'actuació més immediata serà la del quintet de jazz Sant Swing Bocombo el 2 de febrer (20h), seguida de la del Quartet de Cordes Arion (1 de març).
Els dies 4, 5 i 6 de febrer, l'activitat serà al Centre Cívic Barri Vell, que acull el Festival Acoustic Vell, amb recitals de poesia com el Barri Micro Obert, que dóna veu a tothom, i l'actuació dels DJ's Magic Room al Bar Xantar del Pou Rodó.
El 2 de juliol es farà al carrer el Músic & Còmics.
Can Ninetes acollirà el 31 de març La Poesia En-Canta IV, amb Pavo Peña i altres artistes per confirmar. El 14 de juliol, Can Ninetes serà escenari per a Carlos Pérez i Amparo Parra, entre altres poetes pendents de confirmar.
Magic Room rep el patrocini dels bars Vadevins i Xantar, el celler Vins Pagès i el restaurant Il Viaggio.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema