La relació entre el president de França, François Hollande, i l'actriu Julie Gayet, un secret a veus mai confirmat oficialment, arriba ara a les llibreries en un anecdotari sobre la parella signat per Soazig Quemener i François Aubel, que no revelen cap secret d'Estat. El volum, titulat Julie Gayet, une intermittente à l'Elysée, aporta petites confidències sobre la vida de la misteriosa parella, com que la presència de l'actriu al palau presidencial és habitual, especialment els caps de setmana.

«Per la seva banda, ell ha continuat visitant la casa de Julie i fins i tot de vegades dorm allà», revela un confident afí de la parella als autors sobre una relació que va sortir a la llum pública el gener de 2014, quan una revista del cor es va fer ressò de l'idil·li entre l'actriu i el president, llavors aparellat amb Valérie Trierweiler.

El nou llibre explica com ?Gayet «va viure molt malament» la sobtada aparició en premsa de la seva relació amb Hollande i com se sentia «incapaç d'afrontar els mitjans de comunicació, era molt dur», afegeix el llibre, segons el qual, l'actriu va arribar a rebre cartes amb insults i amenaces.