Joan i Jordi Roca parlaran amb la llengua de la postavantguarda al Madrid Fusión

24.01.2016 | 08:03

El retorn a l'essencial, el rescat dels orígens, el protagonisme del que és vegetal i el respecte mediambiental són alguns dels camins de la creativitat culinària actual que exposaran més d'un centenar de cuiners de 14 països a Madrid Fusión del 25 al 27 de gener. Aquesta catorzena cimera gastronòmica porta per lema "El llenguatge de la postavantguarda" i el seu vídeo de presentació aclareix amb sentit de l'humor què és: l'últim Neanderthal, a qui posa veu Ferran Adrià, explica com va evolucionar gràcies a "observar, pensar i crear".
Els gironins Joan i Jordi Roca estaran acompanyats en aquest esdeveniment per Andoni Luis Aduriz (Mugaritz), David Muñoz (Diverxo), Ángel León (Aponiente) Ricard Camarena (Ricard Camarena), Josean Alija (Nerua) i Paco Morales (Noor).
Entre els actes destacats, el reboster Jordi Roca pujarà a l'escenari del Palau de Congressos amb Neil Harbisson -el primer "ciborg" en implantar-se una antena al cervell per sentir els colors que no pot veure- per interpretar la Novena de Beethoven a través de la configuració cromàtica d'unes postres especials.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema