Joan i Jordi Roca parlaran amb la llengua de la postavantguarda al Madrid Fusión

24.01.2016 | 08:03

El retorn a l'essencial, el rescat dels orígens, el protagonisme del que és vegetal i el respecte mediambiental són alguns dels camins de la creativitat culinària actual que exposaran més d'un centenar de cuiners de 14 països a Madrid Fusión del 25 al 27 de gener. Aquesta catorzena cimera gastronòmica porta per lema "El llenguatge de la postavantguarda" i el seu vídeo de presentació aclareix amb sentit de l'humor què és: l'últim Neanderthal, a qui posa veu Ferran Adrià, explica com va evolucionar gràcies a "observar, pensar i crear".
Els gironins Joan i Jordi Roca estaran acompanyats en aquest esdeveniment per Andoni Luis Aduriz (Mugaritz), David Muñoz (Diverxo), Ángel León (Aponiente) Ricard Camarena (Ricard Camarena), Josean Alija (Nerua) i Paco Morales (Noor).
Entre els actes destacats, el reboster Jordi Roca pujarà a l'escenari del Palau de Congressos amb Neil Harbisson -el primer "ciborg" en implantar-se una antena al cervell per sentir els colors que no pot veure- per interpretar la Novena de Beethoven a través de la configuració cromàtica d'unes postres especials.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema