Exposició virtual de la Casa Masó amb l'Institut Cultural Google

27.01.2016 | 07:25

Els internautes de tot el món poden visitar des d'ahir l'exposició virtual Athenea 1913-1917: el temple del Noucentisme, que es va estrenar en el seu format presencial a la Casa Masó de Girona la temporada 2013-14. Gràcies a la plataforma de llançament de l'Institut Cultural de Google, l'exposició té ara una nova vida i el seu contingut pot ser consultat en línia des de qualsevol dispositiu mòbil o fix amb connexió a Internet.
L'exposició aplega 75 fotografies històriques, documents, fotografies d'objectes i obres d'art, i plànols i dibuixos de Rafael Masó, amb textos en anglès, per explicar què va significar la creació i funcionament de la sala de concerts i exposicions Athenea a Girona en el moment àlgid del Noucentisme, coincidint amb el centenari de la curta però intensa vida d'aquell projecte impulsat per Masó i altres noucentistes gironins.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema