El 54è Festival de la Porta Ferrada, un dels degans de l'estiu a la Costa Brava, comença a desvetllar el seu cartell. L'organització ha anunciat que Manolo García i Estopa estaran entre els artistes que passaran per l'Espai Port de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). Són les dues primeres confirmacions d'una programació, la tercera sota la direcció de The Project, que es presentarà íntegrament d'aquí a unes setmanes. García presentarà a Sant Feliu el seu 'Todo es ahora', un treball amb marcada presència de les guitarres. Els germans Muñoz, per la seva banda, hi portaran el seu 'Rumba a lo desconocido', àlbum publicat el 2015. Les entrades per als dos concerts, que es faran els dies 23 de juliol i 9 d'agost, sortiran aquest divendres a la venda.

Primeres confirmacions per a un dels festivals d'estiu de referència de la Costa Brava. L'organització del Porta Ferrada ha desvetllat que Manolo García i Estopa formaran part del cartell de la 54a edició, la tercera sota la direcció de The Project, que tindrà lloc entre els mesos de juliol i agost a Sant Feliu de Guíxols.

García hi presentarà el seu treball 'Todo es ahora', un àlbum que aposta per les guitarres i les melodies que ja són marca de la casa de l'artista. Actuarà a l'Espai Port el dissabte 23 de juliol. Per la seva banda, el dimarts 9 d'agost, els germans Muñoz portaran a Sant Feliu de Guíxols el treball que van treure l'any passat, 'Rumba a lo desconocido'.

Les entrades per als dos concerts, que es mouen entre els 35 i els 48 euros, es podran comprar a partir de demà al web del festival, als punts de venda habituals o bé a través del telèfon 902 444 300. A més, l'organització també ha previst un preu especial, amb un 20% de descompte, per a aquells primers compradors que les adquireixin aquest cap de setmana a l'Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols.