RecerCaixa selecciona de la UdG Gerardo Boto, Anna Ribas i Miriam Cabré

28.01.2016 | 07:20

L'Obra Social La Caixa i l'Associació Catalana d'Universitats Públiques van lliurar ahir els 19 nous ajuts de la convocatòria del 2015 del programa RecerCaixa per dur a terme projectes d'excel·lència en l'àmbit de les ciències socials i de la salut, als quals es destinarà un total d'1,6 milions d'euros.
Dels 19 projectes, tres pertanyen a investigadors de la UdG: El llegat trobadoresc en la construcció de la identitat europea, de Miriam Cabré; Paisatge i patrimoni identitari d'Europa, de Gerardo Boto i Marc de presa de decisions per a la rehabilitació de corredors fluvials urbans, d'Anna Ribas. Els dos últims dirigiran aquestes recerques amb investigadors d'altres universitats.
RecerCaixa es va posar en marxa l'any 2010 per impulsar els millors projectes dels grups i els investigadors que treballen a Catalunya, procedents tant d'universitats públiques i privades com de centres de recerca, i, en especial, per donar una empenta a la recerca en ciències socials, àmbit en el qual s'ha consolidat com a programa de referència. A la convocatòria d'enguany s'hi han presentat un total de 211 projectes de 42 centres, el 34% dels quals són recerques en humanitats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema