Conèixer-se un mateix amb Star Wars

01.02.2016 | 07:11

L'exposició Star Wars Identities, que acull fins el 16 d'abril el Museu MAK de Viena, aconsegueix mitjançant preguntes relacionades amb la famosa saga com: Si Darth Vader t'allargués la mà, sucumbiries al costat fosc de la Força? o Et veus com a pilot de la Rebel·lió o com a membre del Senat Galàctic?, portar el visitant a una galàxia molt, molt llunyana per conèixer el que cadascú té més a prop: un mateix. I ho fa de la mà dels personatges Anakin i Luke Skywalker, pare i fill, vilà i heroi, analitzant com la vida els va anar marcant fins a convertir-los en personatges tan diferents.
"Aprenem a conèixer millor les seves personalitats i, al mateix temps, a nosaltres mateixos", explica Jaques-André Dupont, el responsable de X3 Productions, l'empresa responsable de la mostra.
En iniciar el viatge, l'explorador-visitant rep una polsera electrònica en la qual es van gravant totes les decisions que haurà de prendre i que aniran formant el personatge que un va creant. La primera, quin tipus de criatura és un. Fins a 15 espècies diferents per triar amb la qual et sentis més identificat.
A partir d'aquí, el viatge dels Skywalker és paral·lel al d'un mateix.
En el marc de la saga de Star Wars, l'exposició va explicant els elements genètics, educacionals i ambientals que defineixen la personalitat, amb vídeos dissenyats amb el suport d'un equip de neuropsicòlegs, psicòlegs, bioquímics i sociòlegs.
L'última sala de l'exposició permet descarregar totes les característiques acumulades en la polsera i veure el personatge creat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema