"Quan tenia cinc anys ja anava als concerts de Sau. El meu pare m'hi portava. Això d'aquesta nit és un somni. Carles Sabater és per a mi tot un referent".

Així de clar i contundent s'expressa Jonathan Argüelles, bateria de bandes com L80P o Inèdits, que treballa a la discogràfica Satèlite K, i que aquesta nit debutarà a La Mirona en la faceta de cantant en el primer concert de la gira d'homenatge a la banda Sau.

"No és un retorn de Sau, és simplement una gira d'homenatge a la bada d'Osona amb la incorporació puntual de Pep Sala, que ens acompanyarà en els concerts i també ha participat en la composició d'una cançó", aclareix Argüelles, natural de Mataró.

El concert és una bona ocasió per als fans incondicionals de Sau que vulguin escoltar en directe temes de la primera etapa de la bada de Carles Sabater i Pep Sala, com ara Envia'm un àngel És inútil continuar, al costat d'altres cançons més recents, però no per això menys populars, com El tren de mitjanit.

Aquesta gira s'acompanyarà de l'edició d'un disc senzill, Tornem a Sau, que inclourà dues cançons, Sense estil, corresponent al primer senzill editat per Sau l'any 1987, i el tema inèdit Instants en un paper, compost actualment per Joan Capdevila i el mateix Pep Sala, que actuarà a la part final dels concerts de la gira. El disc, una edició limitada i numerada, es posarà avui mateix a la venda a La Mirona.

Els altres concerts previstos tindran lloc a Vic (12 de febrer), Tarragona (20 de febrer), Barcelona (27 de febrer), Manresa (4 de març) i Lleida (11 de març).

Jonathan Argüelles s'atreveix a posar-se en la pell de Carles Sabater, mort sobtadament el 1999 en ple concert, però ell prefereix dir: "més que posar-me en la pell de Carles Sabater, el que faig és recordar-lo, l'evoco, ell era insubstituïble".