La companyia de Banyoles El vol del Pollastre estrenarà el pròxim dia 19 al Tantarantana de Barcelona la comèdia "Et planto", sota la direcció de Claudia Cedó, també d'aquesta localitat.

"Volia fer el teatre que m'agradaria anar a veure", va expressar ahir Cedó en la roda de premsa, en la qual va intervenir a través d'Internet perquè, aquests dies, participa en el Torneig de dramatúrgia transatlàntic de Buenos Aires.

L'obra, que s'oferirà del 10 al 28 de febrer, comença amb el final d'una relació de parella i aborda la ruptura des de diferents punts de vista, sense deixar de banda el toc d'humor.

Cedó va comentar que l'espectacle "tracta sobre el desig" i va explicar que s'han atrevit amb "nous llenguatges i recursos teatrals que resulten innovadors" en aprofitar els conflictes d'identitat que generen aquest tipus de situacions sentimentals.

L'actriu Júlia Falgàs interpreta el personatge femení, mentre que el protagonista masculí, Miquel, és interpretat per tres actors, Genís Casals, Eduard Serra i Arnau Nadal, per poder escenificar millor el seu aspecte racional, sentimental i intuïtiu.