El Tantarantana estrena "Et planto", una comèdia amb esperit de Banyoles

09.02.2016 | 07:12

La companyia de Banyoles El vol del Pollastre estrenarà el pròxim dia 19 al Tantarantana de Barcelona la comèdia "Et planto", sota la direcció de Claudia Cedó, també d'aquesta localitat.
"Volia fer el teatre que m'agradaria anar a veure", va expressar ahir Cedó en la roda de premsa, en la qual va intervenir a través d'Internet perquè, aquests dies, participa en el Torneig de dramatúrgia transatlàntic de Buenos Aires.
L'obra, que s'oferirà del 10 al 28 de febrer, comença amb el final d'una relació de parella i aborda la ruptura des de diferents punts de vista, sense deixar de banda el toc d'humor.
Cedó va comentar que l'espectacle "tracta sobre el desig" i va explicar que s'han atrevit amb "nous llenguatges i recursos teatrals que resulten innovadors" en aprofitar els conflictes d'identitat que generen aquest tipus de situacions sentimentals.
L'actriu Júlia Falgàs interpreta el personatge femení, mentre que el protagonista masculí, Miquel, és interpretat per tres actors, Genís Casals, Eduard Serra i Arnau Nadal, per poder escenificar millor el seu aspecte racional, sentimental i intuïtiu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema