La Salle de Cassà inaugura l'auditori Germà Salvador Coma

L'espai es troba al
que era l'antiga capella
de les monges, que s'ha
remodelat totalment

09.02.2016 | 07:12
Una imatge de la inauguració del nou auditori.

L'escola La Salle de Cassà va ?inaugurar, el passat 30 de gener, l'auditori Germà Salvador Coma, en record de qui durant trenta anys va col·laborar no només amb l'escola, sinó amb un gran nombre d'activitats del poble. La inauguració es va fer en el marc del cinquè Fòrum de Germans.
A banda dels germans de la Salle, a l'acte hi van assistir les autoritats locals, el personal de l'escola i molts amics de Salvador Coma, que van fer que l'auditori -emplaçat a l'antiga capella de les monges, que s'ha remodelat totalment- fos ple a vessar.
Durant l'acte es va inaugurar una placa en honor a Coma, i se li van dedicar unes paraules de record i homenatge. Després dels parlaments, el grup Sons de Farners -dirigit per un dels amics més pròxims de Coma- va oferir un petit recital de flauta dolça. L'acte va acabar amb un aperitiu per a tots els assistents i amb la visita a una petita exposició fotogràfica sobre la vida de Salvador Coma.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema