Una campanya d'Amics de la Unesco de Girona uneix llengua, poesia i llibres

12.02.2016 | 07:15

Amics de la Unesco de Girona va presentar ahir una nova campanya que uneix la llengua, la poesia i els llibres. La campanya, impulsada amb el suport del Centre de Normalització Lingüística de Girona i els Serveis Territorials de Cultura, consisteix en l'organització en els propers dos mesos de tres actes que volen difondre la llengua, la poesia i els llibres.
El diumenge 21 de febrer (11 h) es commemorarà el Dia Internacional de la Llengua Materna amb una passejada literària pel Barri Vell de Girona dedicada a Ramon Llull, l'any en què se celebra el 700 aniversari de la seva mort.
Un mes més tard, el 21 de març, és el Dia Mundial de la Poesia. A Girona la celebració serà uns dies abans, el dijous 17 de març (19 h) a la Biblioteca Carles Rahola, on es llegirà en diverses llengües un poema inèdit d'Olga Xirinacs.
Finalment, el 23 d'abril, Sant Jordi i Dia Mundial del Llibre, es commemorarà amb la iniciativa Girona, mots i flors, que reuneix en un cartell l'etimologia d'una flor amb un fragment literari que la il·lustra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema