La mostra «Fotollibres» arriba a Girona

15.02.2016 | 07:12

El Departament de Cultura, l'Ajuntament de Girona, la Fundació Foto Colectania i la Fundació Banc Sabadell van presentar ahir a Girona l'exposició col·lectiva itinerant Fotollibres. Aquí i ara. La mostra, que se centra en els llibres editats a Catalunya entre els anys 2011 i 2014, pretén ser un reflex de la varietat, tant dels gèneres fotogràfics com dels col·lectius, editorials i autors que l'han protagonitzat.
La mostra, visitable a la sala d'exposicions de l'edifici de la Generalitat, està coproduïda per la Fundació Foto Colectania i la Fundació Banc Sabadell.
L'exposició reuneix treballs fotogràfics recents dels artistes Ricardo Cases, Cristina De Middel, "scar Monzón, Aleix Plademunt, Simona Rota, Txema Salvans, Carlos Spottorno, Antonio M. Xoubanova.
Els treballs d'aquests vuit artistes es presenten juntament amb 17 fotollibres que mostren la riquesa de propostes i llenguatges que conviuen actualment al nostre país. Tots els treballs presents en aquesta exposició contenen el que el fotògraf John Gossage ha definit com un bon fotollibre: «Primer, ha de contenir un bon treball; segon, ha d'aconseguir que aquest treball funcioni com un món en sí mateix; tercer, ha de tenir un disseny que complementi el tema tractat, i, finalment, el contingut ha de potenciar l'interès continu en qui el mira».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema