Pablo López va enlluernar dissabte al vespre la Sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona amb la seva veu plena de sentiment i amb la calidesa del so del piano. La sala estava plena i el cantant va comptar amb un públic molt entregat que el va acompanyar cantant, aplaudint, cridant "guapo" i enlairant globus de colors, que animaven l'ambient.

Els problemes de so a l'inici del concert, que van provocar que la veu retronés a la sala durant les dues primeres cançons, no van impedir que López enamorés tothom, amb temes com El mundo, Vi, Te espero aquí o Lo saben mis zapatos.

El pianista també va fascinar la gent explicant, entre cançó i cançó, les històries i els moments en què pensa quan escriu les seves lletres. El malagueny va afirmar, per exemple, que "vull estar a l'altura de tanta estima i escric cançons deixant anar tot el que tinc a dins". López, en la mateixa línia, va posar un especial èmfasi en el llenguatge de la mirada, ja que segons ell "som capaços de transmetre molt amb els ulls".

L'èxit del seu debut discogràfic Once historias y un piano el va portar a ser nominat com a Millor artista novell als Latin Grammy 2014, Disc d'Or a Espanya, i ser reconegut com a artista revelació per diferents guardons a l'Estat. Dissabte va presentar El mundo y los amantes inocentes a Girona després de recórrer més de 120 escenaris.