Bruce Springsteen arrencarà el 14 de maig a Barcelona la seva gira europea del 2016. Tres dies després, la gira seguirà a Sant Sebastià i continuarà el 21 de maig a Madrid, les quals seran les tres úniques actuacions del «Boss» a l'Estat espanyol.

Segons ha informat la promotora Doctor Music Concerts, les actuacions espanyoles de «The River Tour 2016» tindran com a escenaris tres camps de futbol: el Camp Nou a Barcelona, l'estadi d'Anoeta a Sant Sebastià, i el Santiago Bernabéu a Madrid.

Les entrades per a Barcelona es posaran a la venda l'1 de març, les de Sant Sebastià el 4 de març i les de Madrid el 8 del mateix mes, segons les informacions fetes públiques ahir per Doctor Music.

Cada comprador podrà adquirir un màxim de sis entrades, el preu de les quals oscil·la entre 65 i 115 euros, sense comptar amb les despeses de distribució.

La gira de Springsteen, que va començar el 16 de gener a Pittsburgh (EUA), és una reedició de la gira «The river tour» celebrada l'any 1980 i incorpora temes inèdits que van ser enregistrats per a la gira però que mai es van donar a conèixer.