Coneix les 10 bandes que participaran a "Strena't a l'Intro"

Deu grups emergents tindran l'oportunitat de participar al Festival Strenes els dies 8 i 15 d'abril i en el marc del 360Fest, el 30 d'abril.

19.02.2016 | 16:03
Xakras ha estat grup amb més suport en la votació popular

Un total de 10 bandes participaran a "Strena´t a l´INTRO", la primera fase del Concurs de Música Emergent de Girona INTRO 2016, que tindrà lloc en escenaris del Festival Strenes els dies 8 i 15 d'abril i en el marc del 360Fest, el 30 d´abril. Són Sotrac, Tortellinis, Failovers, Rooms, Edward Stlin, The Holy Sinners, Greda Street Band, Xakras, Erio i Rif de Tramuntana. Les set primeres han estat escollides pel jurat, Xakras per votació popular, i les altres dues han guanyat els concursos Salt The Musics 2015 i Escena Bisbalenca 2015.

D'entre tots els participants, 4 bandes per passar a la següent, que tindrà lloc a La Mirona on les bandes actuaran com a teloneres de formacions reconegudes.

<iframe width="650" height="345" src="https://www.youtube.com/embed/a-tsprjMZ7I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Durant la primera fase i amb la voluntat de ser una plataforma i una eina d´informació per als grups emergents, l´INTRO ha organitzat, conjuntament amb l´Espai Marfà, tallers gratuïts adreçats a bandes novells.

El proper, Comunica la teva banda amb èxit a l´entorn digital, a càrrec de l´empresa Playbrand, tindrà lloc el 2 de març a La Marfà.

En aquest enllaç pots conèixer totes les bandes que han participat a l'INTRO.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema