Curs a Girona sobre diversitat religiosa

22.02.2016 | 07:13

La direcció general d'Afers Religiosos ha organitzat un curs a Girona sobre diversitat religiosa per als dies 8, 10, 15 i 17 de març. L'objectiu és donar a conèixer les principals característiques de les tradicions religioses implantades a Catalunya, com per exemple quins són els seus principis bàsics i les pràctiques principals. A més, se'ls explicarà quines són les maneres més adequades de comunicar-se i relacionar-se amb les diferents creences i conviccions.
El curs, que compta amb 25 places, està dirigit als empleats públics en general, i específicament a aquells que hagin de planificar serveis públics o atendre persones d'orígens culturals i religions diverses. El professorat serà Jaume Flaquer, Joan Hernánez, Antoni Matabosch i Francesc Xavier Marín. El programa oferirà una mostra de l'evolució històrica de la diversitat religiosa i la presentació del mapa religiós de Catalunya, i tot seguit s'aprofundirà en les diferents confessions: l'església catòlica romana, les esglésies ortodoxes i orientals, el cristianisme de la reforma (protestantisme i altres grups cristians), l'islam, el judaisme, el sikhisme, l'hinduisme, la fe Bahà'í, el budisme i el taoisme.
Finalment, s'oferiran instruments per al diàleg, conceptes clau en la gestió de la diversitat religiosa i els recursos que posa a disposició la direcció general d'Afers Religiosos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema