La direcció general d'Afers Religiosos ha organitzat un curs a Girona sobre diversitat religiosa per als dies 8, 10, 15 i 17 de març. L'objectiu és donar a conèixer les principals característiques de les tradicions religioses implantades a Catalunya, com per exemple quins són els seus principis bàsics i les pràctiques principals. A més, se'ls explicarà quines són les maneres més adequades de comunicar-se i relacionar-se amb les diferents creences i conviccions.

El curs, que compta amb 25 places, està dirigit als empleats públics en general, i específicament a aquells que hagin de planificar serveis públics o atendre persones d'orígens culturals i religions diverses. El professorat serà Jaume Flaquer, Joan Hernánez, Antoni Matabosch i Francesc Xavier Marín. El programa oferirà una mostra de l'evolució històrica de la diversitat religiosa i la presentació del mapa religiós de Catalunya, i tot seguit s'aprofundirà en les diferents confessions: l'església catòlica romana, les esglésies ortodoxes i orientals, el cristianisme de la reforma (protestantisme i altres grups cristians), l'islam, el judaisme, el sikhisme, l'hinduisme, la fe Bahà'í, el budisme i el taoisme.

Finalment, s'oferiran instruments per al diàleg, conceptes clau en la gestió de la diversitat religiosa i els recursos que posa a disposició la direcció general d'Afers Religiosos.