El Temporada Alta a Amèrica Llatina tanca amb prop de 4.500 espectadors

23.02.2016 | 07:11

Després de tres setmanes d'actuacions per a tres països diferents, el Temporada Alta a Amèrica Llatina ha abaixat el teló. Aquesta edició, la quarta, ha estat de rècord. S'han fet 17 funcions més que l'any passat amb un total de 51 i hi ha hagut 4.426 espectadors, uns 500 més que en la passada edició.
Enguany era la primera vegada que s'hi sumava la subseu del festival a Lima, juntament amb les que ja funcionaven a Montevideo i Buenos Aires.
També cal destacar que els espectacles catalans s'han programat conjuntament amb produccions d'altres països (Mèxic, Xile, Uruguai, Perú i Argentina), fet que ha permès l'intercanvi d'experiències entre companyies catalanes i d'Amèrica Llatina. Enguany Temporada Alta ha presentat els tres projectes catalans Informe para una academia d'Ivan Benet, estrena de la versió en castellà de l'obra; El vacío del otro, pre-estrena del nou muntatge de dansa i circ de Baro d'Evel; i l'espectacle de gran format a petita escala de David Espinosa Mi gran obra (un proyecto ambicioso).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema