Després de tres setmanes d'actuacions per a tres països diferents, el Temporada Alta a Amèrica Llatina ha abaixat el teló. Aquesta edició, la quarta, ha estat de rècord. S'han fet 17 funcions més que l'any passat amb un total de 51 i hi ha hagut 4.426 espectadors, uns 500 més que en la passada edició.

Enguany era la primera vegada que s'hi sumava la subseu del festival a Lima, juntament amb les que ja funcionaven a Montevideo i Buenos Aires.

També cal destacar que els espectacles catalans s'han programat conjuntament amb produccions d'altres països (Mèxic, Xile, Uruguai, Perú i Argentina), fet que ha permès l'intercanvi d'experiències entre companyies catalanes i d'Amèrica Llatina. Enguany Temporada Alta ha presentat els tres projectes catalans Informe para una academia d'Ivan Benet, estrena de la versió en castellà de l'obra; El vacío del otro, pre-estrena del nou muntatge de dansa i circ de Baro d'Evel; i l'espectacle de gran format a petita escala de David Espinosa Mi gran obra (un proyecto ambicioso).