L'artista gironina Dolors Bosch ofereix de franc 320 ceràmiques i pintures

L'exposició de les obres va quedar inaugurada ahir al claustre gòtic de la Facultat de Lletres de la UdG, on el visitant pot triar i remenar

26.02.2016 | 09:20
Dolors Bosch mostra les seves creacions.

Eren les nou del matí, i molts dels assistents ja tenien la mirada posada en algunes de les obres que va presentar l'artista Dolors Bosch al primer pis del claustre gòtic de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona.

Ahir al matí es va inaugurar la mostra de la pintora gironina, un conjunt de 320 obres, entre ceràmiques i pintures, que es podien adquirir gratuïtament.

La presentació va anar acompanyada d'una lectura de poesia a càrrec de la poeta Francesca Laguarda.

El procediment per obtenir una de les obres és ben senzill: qualsevol persona pot fer-ho omplint un formulari a la secretaria de la Facultat de Lletres.

A partir d'allà li serà donada una etiqueta la qual podrà col·locar sobre qualsevol de les obres exposades per tal de retirar-la un cop acabada la mostra.

Dolors Bosch va justificar aquesta iniciativa de la següent manera: «Tinc un estudi molt petit, i entre pausa i pausa dels meus treballs artístics he decidit fer aquest tipus de donació a totes aquelles persones que en siguin receptives. Està bé que l'art pugui canviar d'aires i de mans».

L'objectiu de l'artista amb aquesta mostra i, sobretot, amb aquesta iniciativa tan poc habitual, és valorar la feina d'una manera diferent, no amb un preu remunerat amb diners, sinó amb l'efecte sensorial i emocional que espera que tinguin els interessats a adquirir una de les seves peces.

La durada de l'exposició serà fins al 12 de març i l'adquisició de les obres es podrà realitzar qualsevol dels dies.

A més a més, demà, dins el marc de l'esdeveniment, tindrà lloc una xerrada a càrrec de l'arquitecte, poeta i professor Quim Español titulada L'art, matemàtica tenebra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema