El Festival Castell de Peralada, que aquest any celebra el seu 30è aniversari, tindrà el cantautor britànic Seal i la vocalista de jazz Diana Krall en els seus únics concerts a Catalunya, ha informat aquest dijous el certamen.

Seal presentarà el 23 de juliol a l'Auditori del Parc del Castell el seu últim àlbum, '7', un treball que el reuneix amb el seu antic col·laborador, el productor Trevor Horn.

El 30 de juliol serà el torn de Diana Krall a l'Auditori del Parc del Castell, on oferirà un concert per presentar el seu últim treball discogràfic, 'Wallflower', dins de la gira que està fent per tot el món.

Diana Krall ja va actuar al Festival de Peralada el 2008 i ara torna per celebrar el 30è aniversari, i en aquesta ocasió estarà acompanyada per Anthony Wilson (guitarra), Robert Hurst (baix) i Karriem Riggins (bateria).

Seal i Diana Krall se sumen al cartell del festival, que el mes de gener va presentar el projecte operístic: 'Turandot' de Puccini, amb direcció escènica de Mario Gas i que es podrà veure el 6 i 8 d'agost.