Guia sardanista 2016

26.02.2016 | 09:20
Guia sardanista 2016

La Confederació Sardanista de Catalunya ha editat la Guia Sardanista 2016, que enguany té una presentació més ample i més gran i en la qual s'hi troben tots els aplecs que se celebraran a Catalunya, Catalunya Nord i Andorra, entre altres llocs. També els concursos de colles sardanistes, aplecs d'ermites i concerts.
La publicació inclou la Salutació del President, Sr. Joaquim Rucabado, que agraeix la col·laboració de cadascuna de les Federacions Territorials i sectorials per l'esforç que han realitzat perquè la Guia sigui relitat.
A les primers pàgina hi ha, per ordre alfabètic, la relació de tots els aplecs, amb la data corresponent, i tot seguit les dates dels concursos de sardanistes. Tot seguit, detallat amb el nom del poble, horari, lloc i cobles actuants, les dades i dates de cada Aplec o concurs. També hi ha anotats diversos aplecs dels denominats d'ermita. El programa complet dels actes previstos a Mollerussa, Capital de la Sardana, 2016.
En definitiva, una eina molt útil i informativa dels Aplecs i Concursos.
En total es produiran 170 Aplecs de Sardanes i 60 Concursos de Colles sardanistes.
Respecte a les nostres comarques hi ha Aplec a:
Anglès (10 de juny), Banyoles (3 de juliol), Breda (10 d'abril), Caldes de Malavella (8 de maig), Campdevànol (18 de juny), Celrà (13 de març), Figueres (15 de maig), Flaçà (20 de març), la Bisbal (12 de juny), l'Escala (5 de juny), Llançà (26 de juny), Lloret de Mar (1 de maig), Malgrat de Mar (2 d'octubre), Olot (10 de juliol), Palamós (24 de juliol), Peralada (28 d'agost), Portbou (14 d'agost), Ribes de Fresser (7 d'agost), Ripoll (17 de juliol), Roses (28 de març), Sant Feliu de Guíxols (22 de maig), Sant Feliu de Pallerols (31 de juliol), Sant Hilari Sacalm (21 d'agost), Santa Coloma de Farners (24 d'abril), Sils (11 d'abril), Torroella de Montgrí (18 de setembre) i Tossa de mar (9 d'octubre).
De Concursos:
Banyoles (23 d'octubre), Cassà de la Selva (2 d'octubre), Figueres (8 de maig), Girona (1 de novembre), Llançà (20 d'agost), Lloret de mar (4 de setembre), Olot (3 de setembre), Palamós (11 de juny), Ripoll (1 de maig), Roses (20 d'agost), Salt (30 de juliol) i Torroella de Montgrí 18 de setembre).
Francament un bon panorama!!!

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema