Seal i Diana Krall actuaran a la 30a edició del Festival Castell de Peralada. El cantautor britànic pujarà a l'escenari de l'Auditori del Parc a les deu de la nit del 23 de juliol, on presentarà el seu últim àlbum 7, un treball que el reuneix amb un antic col·laborador seu, el productor Trevor Horn.

Uns dies més tard, el 30 de juliol, la cantant Diana Krall presentarà a Peralada el seu darrer treball discogràfic Wallflower (Universal), dins de la gira que està fent arreu del món. Krall ja va actuar al Festival de Peralada el 2008 i ara torna per celebrar el 30è aniversari del certamen.

Seal i Diana Krall se sumen així al cartell d'enguany del Festival Castell de Peralada, que el passat mes de gener ja va presentar el seu nou projecte operístic: Turandot de Puccini, amb direcció d'escena a càrrec de Mario Gas.

Les entrades per aquests dos concerts es van posar a la venda ahir a la web del festival i el seu preu va dels 55 als 160 euros. Seal actuarà per primera vegada al Festival de Peralada per presentar el seu últim disc.