La Senyoreta Descalça (LSD), la banda de Banyoles, tornarà aquesta primavera amb el llançament del seu segon disc Supersònic.

Després de més d'un any d'intensa creació musical, el nou llarga durada sortirà a la llum el proper 11 de març, i a partir del dia 1 ja es podrà veure el videoclip del primer single, Supersònic, que dóna nom al nou treball.

Supersònic marca l'inici d'una nova etapa musical en què la banda defineix la seva personalitat: «La importància de contundents bases i sonoritats electròniques sense deixar de costat les línies instrumentals de ritmes provinents del funk, el soul i el reggae».

Supersònic inclou 9 temes cantats en català, anglès, francès, àrab i cabil. Ha estat produït per components del grup i ha comptat amb la col·laboració d'artistes com Gramophone All-Stars, Les Anxovetes, Vic Moliner, Pau Brugada, Alba Careta i David Abad, entre d'altres.

LSD presentarà el primer single del disc a través d'un videoclip que es publicarà a l'Enderrock digital el dimarts 1 de març, i estarà disponible als canals de xarxes socials.

La Senyoreta Descalça, semifinalista del Sona 9 2013, ja està preparant el seu nou directe que presentarà aquesta primavera.

Formen el grup Pol Valero (composició, lletres, veu), Fran Esquiaga (composició, lletres, veu i tecles), Ferran Ribas (guitarra), Tomas Pujol (baix) i David Güell (bateria).