Yoko Ono es recupera en un hospital a Nova York, on va ser ingressada després de constatar que tenia problemes per parlar, motiu pel qual en un principi es va creure que es tractava d'una apoplexia. La vídua de John Lennon, de 83 anys, estava a la seva llar quan el servei d'emergències mèdiques va rebre una trucada des de l'edifici Dakota, on viu l'artista, assenyalava ahir el Daily News.

No obstant això, el seu fill Sean Lennon va rebutjar aquest rumor i va assegurar a través del seu compte a Twitter que la pèrdua de la parla es va deure al fet que la seva mare estava deshidratada. "No ha patit un vessament cerebral. Només deshidratació i cansament", va assegurar el fill de l'exmembre dels Beatles.

Per la seva banda, el publicista Elliot Mintz, amic de Yoko Ono, va dir al rotatiu que l'artista patia els símptomes de grip i que va ser portada a l'hospital per recomanació del seu metge. Va assegurar a més al diari novaiorquès que els metges van concloure que es tractava de deshidratació i no d'apoplexia. Va afegir també que segons fonts del centre, l'artista està alerta i ha tornat a parlar, motiu pel qual sortirà aviat de l'hospital.