Àniam obrirà el nou cicle de concerts a la Casa de Cultura de Girona

02.03.2016 | 07:24

La temporada de música de la Casa de Cultura s'obrirà divendres vinent amb la presentació del nou treball d'Àniam (Aliança de Noves i Arrelades Músiques), un projecte musical que uneix sons i instruments tradicionals i d'avantguarda amb les músiques del món, l'electrònica i la cançó d'autor.
De la programació destaquen les presentacions dels nous treballs discogràfics enregistrats a l'Auditori Josep Viader. El primer tindrà lloc el divendres 18 de març, a càrrec de la gironina Maria Canyigueral (piano) i la violinista eslovena Lana Trotovsek. El segon serà el 20 de maig, amb el duo format per Manel Fortià (contrabaix) i Marco Mezquida (piano) que presentaran My old flame.
La temporada també inclou la presentació del segon treball discogràfic de la cantant de jazz Helena Rosich, Invitation, el divendres 8 d'abril. El 13 de maig actuarà The Minstrels, un quartet de veus formades a l'Escolania de Montserrat, integrat per Joan Baptista (tenor), Xavier Gallego (tenor), Llorenç Castelló (baríton) i German de la Riva (baix).
El públic podrà gaudir de diverses propostes d'intèrprets gironins, com el duet format per Jesús Lira (violí) i Joan Sadurní (piano) que proposen un viatge musical per Amèrica a través de danses cançons tradicionals (29 d'abril). També de propostes singulars com Blomming Duo, una formació que uneix dos instruments que no és habitual de sentir junts: l'arpa i la marimba, un concert que s'ha programat amb el suport de Xarxa de Músiques de Catalunya i Joventuts Musicals de Girona.
Com a novetat es poden comprar les entrades (3 €) a través de la pàgina web de Casa de Cultura de Girona, tot i que també es podran comprar en els punts habituals de venda i a la Secretaria de la Casa de Cultura, de dilluns a divendres de 9.30 a 18 h i a l'Auditori Josep Viader 30 minuts abans de l'inici del concert.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema