La temporada de música de la Casa de Cultura s'obrirà divendres vinent amb la presentació del nou treball d'Àniam (Aliança de Noves i Arrelades Músiques), un projecte musical que uneix sons i instruments tradicionals i d'avantguarda amb les músiques del món, l'electrònica i la cançó d'autor.

De la programació destaquen les presentacions dels nous treballs discogràfics enregistrats a l'Auditori Josep Viader. El primer tindrà lloc el divendres 18 de març, a càrrec de la gironina Maria Canyigueral (piano) i la violinista eslovena Lana Trotovsek. El segon serà el 20 de maig, amb el duo format per Manel Fortià (contrabaix) i Marco Mezquida (piano) que presentaran My old flame.

La temporada també inclou la presentació del segon treball discogràfic de la cantant de jazz Helena Rosich, Invitation, el divendres 8 d'abril. El 13 de maig actuarà The Minstrels, un quartet de veus formades a l'Escolania de Montserrat, integrat per Joan Baptista (tenor), Xavier Gallego (tenor), Llorenç Castelló (baríton) i German de la Riva (baix).

El públic podrà gaudir de diverses propostes d'intèrprets gironins, com el duet format per Jesús Lira (violí) i Joan Sadurní (piano) que proposen un viatge musical per Amèrica a través de danses cançons tradicionals (29 d'abril). També de propostes singulars com Blomming Duo, una formació que uneix dos instruments que no és habitual de sentir junts: l'arpa i la marimba, un concert que s'ha programat amb el suport de Xarxa de Músiques de Catalunya i Joventuts Musicals de Girona.

Com a novetat es poden comprar les entrades (3 €) a través de la pàgina web de Casa de Cultura de Girona, tot i que també es podran comprar en els punts habituals de venda i a la Secretaria de la Casa de Cultura, de dilluns a divendres de 9.30 a 18 h i a l'Auditori Josep Viader 30 minuts abans de l'inici del concert.