Victor Branch serà a La Mirona de Salt el dissabte per presentar, en el marc del Black Music Festival, el seu àlbum de debut Introspective.Parli’ns de

Introspective

El disc és un recull de les meves vivències, tant les bones com les dolentes. M'he inspirat en la meva vida per esciure les lletres. Aquest fet fa que les lletres del CD siguin molt variades, però que el meu estil es conservi en cada una de les cançons.

Quin és el seu estil? Quins artistes o estils l’han influenciat?

Sempre intento donar el meu toc personal i característic a les cançons. M’han influenciat molts estils com el Jazz clàssic, el funky, o el Blues, i autors com ara Amy Winehouse. Tots ells han aportat una mica en mi. Del disc que presento, podríem dir que trobem una mica de tot en cada cançó, però també, una mica de mi.

Versiona cançons dels artistes que l’han influenciat, què aporta de diferent?

Sí, primer de tot, intento mantenir una fidelitat molt elevada a la cançó, ja que si la decideixo versionar és perquè m’agrada tal com és. Ara bé, dono el meu toc personal i emotiu.

Canta en anglès, per què?

La música que sempre he escoltat i de la qual m’he inspirat ha estat sempre en anglès, i és per això que canto en aquesta llengua. Considero, però, que la llengua no ha de ser un entrebanc ja que la mateixa música representa un propi llenguatge que transmet moltes emocions.

Quan va decidir que era el moment de fer el seu propi CD?

Feia classes de cant modern i gràcies a això vaig poder entrar a formar part de l’Orquestra Costa Brava. Després de 2 anys actuan-t’hi, vaig adquirir molta confiança en mi mateix i vaig aprendre molt, sobretot en la capacitat d’improvisar. Vaig decidir doncs, fer un pas endavant a la vida, volia seguir cantant, però cantar allò que em venia de gust.

Quin és el futur immediat que preveu?

Bé, encara queda molt feina per fer. Molts concerts i gires, moltes entrevistes i molta publicitat per tal de consolidar Introspective en l'àmbit musical. Ara mateix és el meu únic pensament. Més endavant, si que m'agradaria seguir cantant però primer hem d'assegurar l'èxit d'aquest primer CD. És per això, que he de seguir treballant per millorar encara més. Haver participat al black Music Festival no ho pot dir tothom.

El repte?

Un dels molts reptes que tindré serà arribar al gran públic. De moment la resposta és bona, tot evoluciona bé i les meves cançons s'estan compartint força.

Cantarà a Madrid, Londres o Amsterdam, són ciutats importants i la gira tindrà un renom considerable, com ho contempla tot plegat?

La veritat és que estic molt content de com va tot, i he de donar gràcies a la productora Visceral Records que m'ho està facilitant tot, entre la prmoció del disc i la publicitat que se'n fa. Han cregut cent per cent en mi i en la meva música i això ha fet que guanyés molta més seguretat en mi mateix.