Les audiències inclouran, a partir de juny, suports com mòbils i tauletes

07.03.2016 | 07:09
Els smartphones també es mesuraran.

Kantar Media, l'empresa que mesura l'audiència televisiva a Espanya, i el grup comScore han decidit fer un pas per adaptar-se a la nova realitat del consum televisiu. Segons informa en exclusiva el portal Dircomfidencial, ambdues companyies començaran a mesurar, a partir del mes de juny, els espectadors que visualitzen continguts audiovisuals en el que es coneix com a televisió multipantalla. És a dir, no només es tindran en compte les persones que segueixen programes a través del seu televisor tradicional, sinó que també inclouran en els seus informes les xifres relatives a l'audiència obtinguda en altres suports com els ordinadors, els smartphone i les tauletes.
Aquesta aposta de les dues empreses no només respondria a la necessitat d'actualitzar-se als temps actuals, sino que obeeix també a les pressions rebudes pels principals grups televisius que operen a Espanya. A més, i en una segona fase del projecte de modernització, Kantar Media i comScore també auditaran les visualitzacions de tot tipus de continguts en línia, siguin vídeos, fotografies o textos. Aquesta fase podria posar-se en marxa a partir de mitjans de 2017.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema