Girona és una de les principals protagonistes de Lara Love, la nova websèrie de Youtube que s'ha rodat a la ciutat i que vol trencar amb els mètodes per conèixer gent.

El Tinder, el Grindr, Happn o Badoo són només algunes de les aplicacions per lligar que s'utilitzen actualment. «Estem tan ocupats i enganxats al nostre telèfon que l'única manera de trobar parella o conèixer gent nova és només a través d'una pantalla», afirmen els productors de la sèrie.

Algunes de les localitzacions gironines que ja s'han utilitzat per al rodatge del primer capítol són el Pont Eiffel, el Barri Vell, el Portal de l'Àngel, les escales de la Catedral o el bar la Fàbrica de Celrà.

«Hem triat Girona com a escenari perquè és molt interessant. Volem donar visibilitat a la ciutat i, a més, als gironins els fa molta il·lusió veure que es fan coses a la ciutat», apunta Gina Xifra, l'encarregada de producció i comunicació.

La websèrie s'articula a través de la història de la Lara, interpretada per Marta Ros Hugas, una gironina simpàtica i descarada que està farta dels contes d'amor del segle XXI i decideix gravar un documental sobre la recerca poc convencional de l'amor de la seva vida. «Lara vol fugir del que avui és normal, vol trobar l'amor sense haver de recórrer a les tècniques i aplicacions que fa servir la gent del seu entorn. No es conformarà amb qualsevol cosa i s'adonarà que trobar l'amor no és tan fàcil», explica Xifra.

Gina Xifra, juntament amb Eva Duran, encarregada de la direcció i guió, i Sergi Blanch, que s'ocupa de la direcció de fotografia, són els responsables d'aquesta comèdia romàntica que va guanyar el primer premi del IV Concurs Smart Films de Girona.

La idea original era un curtmetratge però, arran de les bones crítiques del festival i del seu entorn, van decidir desenvolupar una sèrie dividida en capítols.

El primer capítol després de la creació del curt guanyador es podrà veure entre finals de març i principis d'abril al canal de la websèrie. Paral·lament, l'equip llançarà una campanya de crowdfunding per cercar finançament per rodar més episodis.