Més de 15 artistes de diferents disciplines oferiran demà a la sala la Planeta de Girona les seves arts en una trobada que ha estat batejada com el primer Encontre Transplanetari i que tindrà lloc a partir de les 19 hores.

Organitzada per Ameba Associació Cultural, la jornada es presenta com un encontre d'artistes escènics, sonors, visuals i plàstics que, usant com a fil conductor la música, presentaran les seves propostes de poesia, teatre, fotografia, vídeocreació, música o màgia.

Cinc hores d'espectacles amb la participació dels següents artistes: Gerard Vilardaga (poesia), La Galera, amb Janot Carbonell i Marc Ciurana (commedia dell'Arte), Pau Bosk (màgia), Joan Teixidor (audiovisual), L'Ocell (multidisciplinari), Astrid Valmann i Oriol Miñarro (audiovisual), Creaciones Invisibles (escultura), Mademoisselle Oui Oui (visuals), Pablo Paz (escenografia), Jordi Homs (Mestre de Cerimònies Operístic), Karo Junco i Carlos Alma (dansa butoh), Nuria Genebat i Jordi Murillo (fotografia), Laia Clavé Nadal i Neus Masó (poesia i dansa), i Joan Gol i J. Savagge, i Hypnagogia (experimentació sonora i visual).