La seu gironina del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) inaugurarà avui (19.30 h) l'exposició Making Work, de Carmody Groarke Studio, un reconegut despatx d'arquitectura de Londres. L'exposició es duu a terme dins el Cicle La Cova. Sobre la Tècnica, programat pel Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC.

La inauguració de l'exposició anirà acompanyada d'una conferència a càrrec de Kevin Carmody i Andrew Groarke, on explicaran la seva trajectòria professional a través de diversos projectes arquitectònics responent a la pregunta «Què és la tècnica?»

La mostra dóna a conèixer cinc projectes seleccionats especialment per a aquesta exposició, i que són una mostra de les propostes d'arquitectura dedicada al món de la cultura (museus, sales de conferències, entre d'altres) que l'estudi ha desenvolupat al llarg dels últims deu anys.

La seva arquitectura mostra com són capaços de jugar amb conceptes com el temps, amb ?exemples d'arquitectura efímera o permanent, i a escala física desenvolupen des de petites sales d'exposicions fins a projectes museístics de gran envergadura.