Rod Stewart, Status Quo, Santana i Alejandro Sanz són alguns dels cantants i grups que actuaran al Festival de Cap Roig d'aquest any, que inaugurarà el 8 de juliol el grup català Manel, amb la presentació del seu nou disc.

El festival, amb La Caixa com a patrocinador principal i que es prolongarà fins al 17 d'agost, afronta una nova edició amb un total de 21 actuacions, i un cartell en el qual s'inclouen altres grans noms com Richard Ashcroft, The Corrs, Kings of Convenience, Rosario, Malú, Antonio Orozco, Sergio Dalma, Melendi, Manuel Carrasco i Amaral.

També aniran a Calella de Palafrugell els catalans Els Catarres, Love of Lesbian i Sopa de Cabra, així com la soprano Ainhoa Arteta, que encapçalarà la nit solidària el dia 11 d'agost.

Rod Stewart arribarà a Cap Roig el cap de setmana de la inauguració, el dia 9 de juliol, per presentar el seu tour From Gasoline Alley to Another Country Hits 2016, després d'una dècada gairebé sense sortir dels Estats Units, on actua com a resident a Las Vegas.

Les entrades es posaran dilluns a la venda, a través del web del festival i les de Rod Stewart, a 250 € la més barata i 350 € la més cara, són les que més es pagaran en una edició de Cap Roig que tindrà els preus més assequibles amb el concert d´Els Catarres i l´espectacle Tarzan El Musical, entre 20 i 30 euros en els dos casos.

Per la seva part, els llegendaris Status Quo tancaran l'esdeveniment el dia 17 d'agost amb una nit rockera i el seu espectacle Accept No Substitute.

Entre aquests dos grans de la música es podrà escoltar, el dia 23 de juliol, Santana, que presentarà el seu àlbum Santana IV, que donarà a conèixer per primera vegada el dia 15 d'abril.

Un altre intèrpret destacat d'aquest any a Cap Roig és Richard Ashcroft, essència pura del brit pop, qui el 15 de juliol presentarà el seu quart àlbum en solitari, These People, que sortirà a la venda el dia 20 de maig.

Per primera vegada en els setze anys de Cap Roig, hi actuarà la banda irlandesa The Corrs, que, després de deu anys separats, tornen amb White Light.

Alejandro Sanz viatjarà fins a l'Empordà el dia 13 d'agost per oferir Sirope, i Kings of Convenience, el duet de folk-pop que triomfa a tot Europa, pujarà a l'escenari de Cap Roig l´1 d'agost.

El festival tindrà estrelles espanyoles com Rosario, Antonio Orozco, Manuel Carrasco, Malú i Love of Lesbian.

Sergio Dalma, Amaral, Melendi, Ainhoa Arteta, Els Catarres i Sopa de Cabra -que presentarà el nou disc Cercles- completen un cartell que també inclou la celebració dels 25 anys del programa infantil Super3 i que, a més a més, oferirà una representació per als més petits de Tarzan, el musical.