El ric fons medieval del Museu d'Art de Girona s'explica al nou web del centre

14.03.2016 | 07:14

El Museu d'Art de Girona (MD'A) ha encetat una nova etapa a internet amb la renovació de la seva pàgina web amb la intenció de millorar la comunicació amb els usuaris i posar a disposició la informació sobre el ric fonts d'art medieval que atresora a l'edifici del Palau Episcopal.
Navegar pel portal www.museuart.com permet accedir a les col·leccions (també a la de l'Antic Hospital de Santa Caterina) i a les exposicions, activitats didàctiques, publicacions i altres propostes de l'equip de la institució.
La renovació del web va acompanyada d'un llançament que inclou una campanya participativa amb premis, sortejos i descomptes, activa aquest cap de setmana.
Entre altres concursos, el museu repartirà per la ciutat de Girona fulletons per convidar a participar en un joc basat a escanejar un codi QR present al fulletó que dóna accés a 10 peces representatives, i presentant-lo donarà accés gratuït al centre del 16 al 23 de març.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema