El Truffaut estrena el documental sobre la violència masclista «Comença en tu»

L'empordanesa Marta Vergonyós

14.03.2016 | 18:25
Una de les escenes del documental

L'empordanesa Marta Vergonyós presenta dimarts (18h) al Cinema Trauffaut de Girona el documental de creació Comença en tu. Artista visual, cineasta i actual directora del Centre de Cultura Francesca Bonnemaison - La bonne, de Barcelona, Vergonyós culmina un projecte que va iniciar-se l'any 2005 i que parla de la violència masclista.

El film, que dura aproximadament una hora, presenta les vivències de quatre dones que han estat anul·lades de maneres vàries per les seves respectives parelles. A través de l'art i de diferents processos de creació, com ara la performance o la poesia visual, el documental aprofundeix en les claus que han permès a les protagonistes alliberar-se de la situació que vivien.

Comença en tu combina els treballs realitzats als tallers creatius, les declaracions a càmera dels protagonistes i les conclusions de conjunt a les quals arriben a partir de les seves creacions. L'obra és en català i conté petits fragments en castellà així com subtítols també en castellà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema