Vila-Matas i Clara Segura, Premis Nacionals de Cultura

També han estat guardonats Josep M. Aragonès i Rosa Fusté, d'Antaviana Films; Lola Badia, el Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria/Carrutxa, Joan J. Guillén, Dani Karavan, Quartet Casals i Antònia Vicens

16.03.2016 | 07:23

L'escriptor Enrique Vila-Matas, l'actriu Clara Segura i Los Galindos són tres dels deu distingits aquest any amb els Premis Nacionals de Cultura de Catalunya, que atorga el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA).

A més, han estat guardonats Josep M. Aragonès i Rosa Fusté, d'Antaviana Films; Lola Badia, el Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria/Carrutxa, Joan J. Guillén, Dani Karavan, Quartet Casals i Antònia Vicens.

El CoNCA atorga la distinció més rellevant en l'àmbit cultural català a personalitats i entitats de tot el territori als quals reconeix l'"excel·lència de la seva obra, la continuïtat de la seva tasca fins a l'actualitat i la mirada pròpia i innovadora aportada per cadascun d'ells".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema