El Celler de Can Roca crea una placa d'inducció per poder cuinar a baixa temperatura a casa

El projecte es completa amb un llibre, un web amb vídeo-receptes i cursos i una aplicació per a mòbils

15.03.2016 | 13:17
El Celler de Can Roca crea una placa d'inducció per poder cuinar a baixa temperatura a casa

L'equip de cuina del Celler de Can Roca va començar a experimentar amb la cuina al buit a baixa temperatura pels volts del 1997. Van adonar-se que aquesta tècnica feia que els ingredients fossin més gustosos, deixava textures més interessants, respectava més els productes i, per tant, permetia una cuina més saludable. El millor restaurant del món ha impulsat un projecte per tal que la cuina a baixa temperatura arribi a les cases i ha creat 'Rocook', una placa d'inducció amb control de temperatura, connectada per bluetooth amb un sensor que està submergit a l'aigua. El projecte es completa amb un llibre (el segon amb l'editorial Planeta) amb l'explicació de les tècniques i receptes, un web amb cursos i vídeo-receptes i una aplicació gratuïta per a mòbils. El 'Rocook' estarà al mercat a finals de maig a partir de 399 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema