El festival FITAG de Girona guanya el Premio Nacional Escenamateur

L'obra «Mis mejores amigas», que ha estat cooproduïda pel FITAG, ha quedat entre les finalistes del premi a millor espectacle internacional

15.03.2016 | 17:31
Imatge de l´obra de teatre «Mis mejores amigas»

El Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, el FITAG, serà guardonat amb el Premio Nacional Escenamateur a la entidad en pro del teatro amateur  com a reconeixement per la feina, duta a terme durant les quinze edicions ja realitzades, a favor del teatre amateur tant pel que fa al terreny estatal com internacional. En la tercera edició dels premis, també ha estat nominada l'obra Mis mejores amigas, cooproducció teatral del FITAG 2015, com a millor espectacle internacional.

El FITAG 2015 va començar a la Casa de Cultura de Girona amb la intenció de ser una finestra oberta per veure què passava als diferents escenaris teatrals de la resta de països, però també amb l'objectiu que el teatre amateur gironí i català tingués una plataforma de promoció, difusió i exportació. 

El premi, que l'atorga la Confederación Estatal de Teatro Amateur de España amb la col·laboració de la Societat General d´Autors (SGAE) i l´Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM) del Ministerio de Cultura, s'entregarà el dissabte 2 d'abril al Centro Cultural Conde Duque de Madrid.

Mis mejores amigas, nominada a millor espectacle internacional, va ser cooproduïda per FITAG juntament amb la companyia de teatre isrealiana Teatro de la Costa de Netanya. En l'obra van participar-hi actrius catalanes com ara l'Alba Cabrera o la Gemma Capella i també isrealianes com és el cas de Shirli Abudi o Dafna Sears, i va omplir els teatres de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema