Una exposició a Girona pretén demostrar la validesa legal dels documents fets en català

16.03.2016 | 07:23
Un aspecte de l´exposició.

L'exposició En català també és llei, que pretén demostrar la total validesa legal dels documents redactats en català, es podrà visitar al Palau de Justícia de Girona fins el 24 de març.
L'exposició la impulsa la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura amb la col·laboració del ?Departament de Justícia i dels col·legis professionals del món del dret (www.gencat.cat/llengua/justicia).
La mostra presenta d'una manera pràctica i senzilla diverses qüestions que es plantegen tant els ciutadans com els professionals (advocats, procuradors, graduats socials, etc.). És la primera vegada que la mostra, mitjançant la cessió al Servei Lingüístic de l'Àmbit Judicial dels Serveis Territorials de Justícia de Girona, s'exposa en una seu de l'Administració de Justícia. Així, doncs, tant els ciutadans que visiten el Palau de Justícia com els operadors jurídics i els funcionaris que hi treballen podran veure-la al vestíbul d'aquest edifici, on va quedar instal·lada ahir, en l'horari d'obertura de totes les oficines judicials: de 9 a 14 h.
Després l'exposició es traslladarà als Jutjats de l'avinguda Ramon Folch, també a Girona, on s'estarà del 29 de març al 7 d'abril. El dia 11 d'abril arribarà als Jutjats de la Bisbal d'Empordà, on s'hi podrà veure fins al dia 20, i del 21 al 29 d'abril serà als Jutjats de Figueres. Està previst que, a petició del Col·legi d'Advocats de Girona, l'exposició s'instal·li a la seu d'aquesta entitat del 2 al 17 de maig.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema