El Festival In-Somni de Girona, que se celebrarà del 9 al 12 de juny, amplia els artistes del seu cartell, on destaca el grup anglès Immaculate Fools, que amb més de 30 anys de carrera, sis discos d'estudi i dos recopilatoris, va ser un dels grups pop més rellevants de l'epoca de la new wave britànica.

L'any passat van editar Turn The Whole World Down amb el cantant, guitarra i lletrista Kevin Weaherill al capdavant.Va ser, però, amb els discos ImmaculateFools i Another Man's World que la banda de Kent va assolir major èxit.

El programa, a més dels grups ja coneguts com ara Adrià Puntí, La Bien Querida, Capsula, Pantaleó, Sexy Bicycle i Waltrapa & Cashmakers, compatarà també amb els gironins Bullit, que tocaran el seu últim disc Sparks (BCore 2015) després de no poder-ho fer l'any passat per causa de la mort d'un dels membres.

Des de la Bisbal d'Empordà, Sanjays ensenyaran al públic el seu tercer àlbum, titulat Food and milk for our babies, que conté gran varietat d'estils corresponents a èpoques diferents com són l'indie dels anys 90 o bé la new wave de primers dels 80.

A més a més, per completar el cartell del Festival In-Somni de Girona, actuaran la banda barcelonina d'indie The Xaurs, que gràcies a una gran posada en escena ha pogut actuar ja a festivals com el Primavera Sound (2014).

Xebi SF (Girona) presentarà seu segon disc de pop-rock d'autor que porta per títol Tibidabo, mentre que Marion Harper presentarà el segon disc, Cotton Candy, una proposta de pop lluminós i, finalment, el projecte de quatre joves del Vallès Oriental The Crab Apples.

A més a més, des del Festival s'ha produït un documental, que es podrà veure en les sessions d'inauguració i de clausura, titulat Rock Contra la Guerra - Cançons d'Amor i Mort, amb la finalitat de posar sobre la taua la relació entre la creació de música i conflicte bèl·lic.

La tretzena edició del festival tindrà com a escenaris La Mirona, Platea, Yeah i la plaça del Lleó de Girona. Les entrades es vendran a 8 i 23 € fins al 8 d'abril i, a partir d'aquesta data s'incrementarà el preu.