Doctor Music, empresa promotora dels pròxims concerts a Espanya de Bruce Springsteen, ha denunciat les principals plataformes de revenda que operen a internet davant els organismes reguladors d'espectacles i de protecció al consumidor.

Segons va informar ahir la promotora en un comunicat, «la inundació d'oferta de revenda per als concerts de Bruce Springsteen i Adele ha indignat els aficionats, els artistes i els promotors musicals», per això Doctor Music ha presentat diverses denúncies als llocs on se celebren els concerts, és a dir, Madrid, Catalunya i el País Basc.

Les plataformes denunciades són Seatwave, Tengoentradas, Ticketbis, Viagogo, Entradas265, Ticketnetwork, Ticketliquidator i Worldticketshop, segons les esmentades fonts.

«La revenda és una pràctica que encareix les entrades dels concerts de més demanda en benefici d'uns especuladors sense escrúpols, aliens a l'artista i a Doctor Music, que es lucren a costa dels aficionats a la música, els quals veuen com s'esgoten les entrades en els canals de venda legals, mentre el seu preu es dispara en les plataformes de revenda fins a nivells als quals molts no poden accedir», segons la promotora.

En aquest sentit, Doctor Music ha mostrat el seu «total rebuig a la revenda d'entrades» i el seu interès que «les entrades arribin al públic a preus de mercat».

A més, «les condicions generals de la compra d'entrades prohibeixen la revenda i adverteixen que als compradors en revenda se'ls podrà impedir l'accés al concert», assegura la promotora de grans esdeveniments musicals.