Detectar la radicalització a les escoles

26.03.2016 | 07:28

El Departament d'Ensenyament està col·laborant amb el Departament d'Interior en l'elaboració del Procediment de Detecció de la Radicalització Islamista (PRODERAI) per fer front a l'amenaça de la radicalització islamista violenta a les escoles.
Segons ha informat la consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, en resposta a una pregunta parlamentària, la funció del seu departament en aquest protocol és posar a l'abast dels centres educatius les orientacions i els recursos per prevenir conductes de radicalització i capacitar-los per detectar-los i fer una intervenció educativa.
El procediment també preveu facilitar i promoure el contacte entre els centres educatius i els Mossos d'Esquadra i «establir mecanismes i procediments de valoració dels possibles casos de radicalització que es puguin presentar per a la transmissió de les informacions rellevants».
Igualment, segons assenyala Ruiz, es crearan òrgans permanents de treball en els quals participaran membres de la policia de la Generalitat i del Departament d'Ensenyament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema