Detectar la radicalització a les escoles

26.03.2016 | 07:28

El Departament d'Ensenyament està col·laborant amb el Departament d'Interior en l'elaboració del Procediment de Detecció de la Radicalització Islamista (PRODERAI) per fer front a l'amenaça de la radicalització islamista violenta a les escoles.
Segons ha informat la consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, en resposta a una pregunta parlamentària, la funció del seu departament en aquest protocol és posar a l'abast dels centres educatius les orientacions i els recursos per prevenir conductes de radicalització i capacitar-los per detectar-los i fer una intervenció educativa.
El procediment també preveu facilitar i promoure el contacte entre els centres educatius i els Mossos d'Esquadra i «establir mecanismes i procediments de valoració dels possibles casos de radicalització que es puguin presentar per a la transmissió de les informacions rellevants».
Igualment, segons assenyala Ruiz, es crearan òrgans permanents de treball en els quals participaran membres de la policia de la Generalitat i del Departament d'Ensenyament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema