El DJ i productor suec Avicii (el nom real és Tim Bergling, nascut a Estocolm el 1989) ha anunciat que no tornarà a actuar en directe després del 2016 i que es retirarà indefinidament del món de la música.

En un llarg comunicat publicat en els seus perfils oficials a les xarxes socials, Avicii deixa una porta oberta assegurant que no sap què passarà en el futur, si bé recalca que no té plans a curt termini de tornar a actuar o fer música.

"M'he convertit en adult mentre creixia com a artista. Tinc forts interessos en altres àrees i poc temps per explorar-los. M'he conegut millor i m'he adonat que hi ha moltes coses que vull fer amb la meva vida", explica.

En aquesta línia afegeix que fa un parell de setmanes va conduir per Estats Units amb els seus amics i el seu equip, senzillament per "pensar en les coses d'una nova manera". "Realment això em va ajudar per adonar-me que necessito fer un canvi que he estat plantejant durant un temps", apunta.

"Les meves decisions i la meva carrera mai han estat dirigides per coses materials, tot i que estic agraït per totes les oportunitats que el meu èxit m'ha donat. Sé que he estat beneït per poder viatjar pel món i actuar, però tinc massa poc espai per la vida d'una persona real darrere de l'artista ", remarca.