El grup Boney M. actuarà a Sant Feliu de Pallerols per celebrar el 10è aniversari de la Festa dels anys 60 del municpi. La banda actualment està formada per les tres últimes acompanyants del carsimàtic Bobby Farrel, ànima i membre fundador del grup, que va morir l'any 2010, i que va ser substituït per un nou cantant.

Amb cançons tan conegudes com Rivers Of Babylon Brown Girl in the Ring, els Boney M. acturaran després de dos anys d'inactivitat en un concert que tindrà lloc el dissabte 9 de juliol a l'aire lliure, a la plaça del Soler, en una nit que tindrà altres actuacions.

Les celebracions del 10è aniversari de la Festa dels anys 60, però, començaran el dia 2 de juliol amb l'actuació de la cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet, ha informat l'ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, que dissabte vinent té previst un acte de presentació en el decurs d'un dinar al restaurant Ca La Matilde amb tots els voluntaris i organitzadors de la festa per iniciar la coordinació i distribució dels equips.

Segons ha anunicat l'ajuntament del Sant Feliu de Pallerols, a més de Boney M. i Maria del Mar Bonet, la Festa dels anys 60 tindrà la presència de DJ Joan Soler, Tribut de Camilo Sesto amb Xevi Gironès, Els Jerrys i els Corbs Negres.