El grup berceloní La Pegatina presenta el seu primer clip animat de la història per Y se fue, una cançó de desamor que forma part de l'últim disc de la banda, Revolsiu (2015). Rubén Sierra, la segona veu i guitarra del grup, és l'encarregat de cantar una cançó que en el videoclip està representada amb un paisatge marítim.

El clip ha estat dirigit per la prestigiosa productora visual Partizan, que ha col·laborat en els videoclips d'artistes de la talla de David Guetta o The Rolling Stones i que ha rebut premis tan importants com els Grammy o els Premis MTV. La feina ha estat dirigida pel realitzador Victor Haegelin, i el clip ha estat seleccionat pel Festival d'animació d'Annecy, un dels més importants d'Europa.

El grup de Montcada i Reixac està preparant La Gran Pegatina, una gira que recorrerà tot Europa i que comptarà amb la participació dalt de l'escenari de 12 músics diferents, com per exemple Leiva, Vetusta Morla o Chano Domínguez. La gira s'iniciarà al Festival Viñarock el 20 d'abril i culminarà el 14 i 15 d'octubre a la Rivera de Madrid.