Disc de sardanes de Lluís Pujals

04.04.2016 | 07:05

La cobla La Principal de la Bisbal ha gravat un nou disc que recopila l'obra compositiva d'en Lluís Pujals. El treball estarà disponible a partir d'aquest dissabte, 2 d'abril, i es presentarà a Riudarenes. La presentació anirà a càrrec de Xavier Soy.
La proposta de crear aquest disc va ser de Miquel Mompió, un seguidor i amic de La Principal de la Bisbal, enamorat de la música per a cobla i promotor i organitzador de diversos esdeveniments culturals a les comarques gironines.
Així, el volum conté 15 sardanes, que són la pràctica totalitat del corpus artístic d'en Pujals. S'hi podrà escoltar Romàntica' Berga al cor, Al meu mestre, Rosa d'estiu, Neguit, Sempre amb tu, En un racó de Besalú, Els rossinyolets de l'àvia, Recordant l'Enric, Ciutat centenària, En recordança a l'Àngels, Victòria, Tossa, paradís blau i El nen de Corts.
En Lluís Pujals és el tible solista de la cobla i als 10 anys ja formava part de la cobla Pirineu de Berga.
El disc l'edita la discogràfica Audiovisuals de Sarrià i tindrà un preu de 15 €. Es podrà aconseguir a les actuacions de la cobla, a la pàgina electrònica de la cobla (www.laprincipaldelabisbal.com) o a través del mateix Miquel Mompió.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema