Disney prepara una pel·lícula centrada en el personatge de Rosa Roja, la germana de Blancaneus, basada en una idea del guionista Evan Daugherty, responsable dels dos últims llargmetratges inspirats en el conte clàssic recopilat pels germans Grimm.

Rosa Roja és un personatge que apareix en un dels contes versionats pels Grimm, encara que no en el relat més conegut, que és "Blancaneus i els set nans", segons precisa al seu web The Hollywood Reporter.

Disney ha seleccionat ja el projecte, idea de Daugherty, que ja treballa en una nova versió del primer guió realitzat per Justin Merz. Daugherty vol apropar la pel·lícula a la història més coneguda de Blancaneus, fent que Rosa Roja jugui un paper clau a esbrinar com retornar a la vida a la seva germana després que aquesta mossegui la poma enverinada.

Serà la tercera ocasió en què Daugherty s'apropi al personatge de Blancaneus després de realitzar el guió de "Snow White and the Huntsman" ("Blancaneus i la llegenda del caçador", 2012) i col·laborar en el de "The Huntsman: Winter's War" ("Les cròniques de Blancaneus: El caçador i la reina del gel", 2016), que s'estrena la setmana vinent.

Amb aquest projecte, Disney continua en la seva línia de fer noves versions dels seus grans clàssics o pel·lícules derivades d'elles. Abans d'embarcar-se en les històries de Blancaneus, el 2010 va estrenar "Alice in Wonderland" ("Alicia al país de les meravelles", 2010), una modernització del clàssic, que ja té a punt d'estrenar una seqüela, "Alice Through the Looking Glass" ("Alicia a través del mirall", 2016).

"Oz the Great and Powerful" ("Oz, un món de fantasia") va ser la nova versió de la història de "The Wizard of Oz" ("El mag de Oz", 1936), estrenada en 2013.

D'aquí a dues setmanes arribarà a les pantalles "The Jungle Book" ("El llibre de la selva"), inspirada en un dels seus grans clàssics animats, i té en preparació "Genies", una preqüela d'"Aladdin" (1992).