Love of Lesbian han brillat aquest dissabte a Girona. I ho han fet més que mai interpretant algunes de les noves cançons del seu nou disc ´Poeta Halley´ des del terrat de l´Oficina de Turisme de Girona en la inauguració del festival Strenes que fins al 24 d´abril ha programat una quarantena de concerts.

Fa dies que l´organització del certamen musical va desvetllar el nom dels encarregats d´aixecar el teló d´aquesta edició i, com no podia ser d´altra manera, els fans incondicionals del grup de Sant Vicenç dels Horts, el grup "que marcarà la temporada musical" segons el director del festival Xavier Pascual, no s´han deixat perdre l´oportunitat de veure´ls en directe i escoltar per primer cop les noves cançons del seu darrer disc.

En concret, més de 8.000 persones s´han posat en òrbita i han omplert el centre de Girona. "És la millor arrencada que hem fet en aquests quatre anys de festival, tenim el 65% de les entrades venudes, quatre concerts ´sold out´ i altres a punt exhaurir localitats", ha explicat Pascual.